Anar al Principi de la Pàgina

NOSALTRES
40 anys al teu costat

Cegid Informàtica3

Des de 1980 ens mantenim fidels a una idea: crear solucions de programari per optimitzar la gestió de les empreses.

PROGRAMES
SUBSCRIPCIÓ
EMPRESA
BLOG
ÀREA PRIVADA
ESP /
CAT
Qui som?
A Cegid Informàtica3 ens dediquem des del 1980 a desenvolupar més que programari: Cegid Informàtica3 és una gamma de solucions de gestió orientades a les petites i mitjanes empreses que busquen optimitzar els seus processos d'informació, que des de l'abril del 2023 forma part del portfoli de Cegid, proveïdor líder global de solucions cloud de gestió empresarial per a finances (tresoreria, fiscal, ERP), RR.HH (nòmines, gestió del talent), CPAs, retail i sectors emprenedors. Cegid té 4.400 empleats a tot el món i distribueix les seves solucions a 130 països.

Cegid reporta ingressos anuals de 791 milions d'euros (31 de desembre de 2022). Pascal Houillon és el seu CEO des de març de 2017.
Descobreix el nostre portfoli a cegid.com.
Especialistes en
pimes i micropimes
Amb aquesta finalitat proporcionem una àmplia gamma de solucions de programari que cobreixen qualsevol necessitat, oferint programes que permeten obtenir el màxim rendiment del seu negoci amb processos eficients, ràpids i àgils d'utilitzar.
Oferim programes
pràctics i resolutius
Les nostres solucions de programari uneixen innovació tecnològica i facilitat d'ús amb la finalitat que l'usuari trobi suport a les seves necessitats reals en solucions intuïtives, potents i àgils.
Connectem
amb altres programes
Cegid Informàtica3, en el seu afany per ajudar-te amb les necessitats reals del dia a dia d'un negoci, et permet connectar amb altres programaris empresarials de mercat.
Connectats al sector
i a les teves necessitats
Amb aquesta finalitat proporcionem una àmplia gamma de solucions de programari que cobreixen qualsevol necessitat, per obtenir el màxim rendiment del seu negoci amb processos eficients, ràpids i àgils d'utilitzar.
Si tu ho necessites, nosaltres ho necessitem
Proximitat i tracte directe
Centrem el nostre esforç en la satisfacció a el client, aportant excel·lents programes de programari i oferint solucions immediates a les seves necessitats.
Acompanyament
A Cegid Informàtica3 acompanyem i assessorem als nostres clients des de la presa de decisió de la solució de programari que millor s'adapta a les seves necessitats, fins a l'ús diari i intensiu del programa en el dia a dia del seu negoci.
Programes d'ús intuïtiu
Oferim programes de gestió intuïtius, fàcils d'utilitzar i que cobreixen totes les necessitats dels usuaris amb un únic objectiu: donar valor afegit al seu negoci.
Innovació
Promovem millores contínues i innovació per assolir la màxima qualitat en els nostres programes arribant a ser un referent en el mercat pel que fa a programes de programari i serveis prestats.
Millora contínua
Els nostres programes mantenen una contínua adaptació als canvis legals i normatius. Treballem diàriament per mantenir la fiabilitat dels nostres programes i la confiança dels nostres clients.
Fiabilitat i confiança
La llarga trajectòria i experiència acumulades en aquests 40 anys ens avalen com una de les opcions més fiables i segures de mercat i ens permet disposar d'una àmplia base de més de 35.000 usuaris que ja confien en les nostres solucions.
Esperit de col·laboració
Cegid Informàtica3, en el seu desig de connexió amb el sector empresarial, col·labora activament, des de 1980, amb destacades entitats (col·lectius, fundacions, col·legis professionals, associacions) per aportar el seu coneixement de programari empresarial a el mercat.
Cegid Informàtica3 col·labora amb aquestes entitats
COL·LEGI ECONOMISTES CATALUNYA
ACAT - ASSOC. CAT. ASSES. FISCALS, COMPTABLES I LABORALS
AECE -ASSESSORS CONTABLES - AECE - ESPAÑA
ACCID - ASSOCIACIÓ CAT. DE COMPTABILITAT I DIRECCIÓ
CAF - GIRONA (COL. ADM. FINQUES - GIRONA)
FEDERACIÓ HOSTALERIA GIRONA
COSTA BRAVA CENTRE
COL·LEGI GRADUATS SOCIALS - BARCELONA
COL·LEGI GRADUATS SOCIALS - VALÈNCIA
COL·LEGI GRADUATS SOCIALS - CASTELLÓ
Software Contrastat
Més de 35.000 empresaris, assessors, comptables, gestors, comerciants, hotelers i restauradors confien en els nostres programas.
Empreses que confien en nosaltres

Contacta amb nosaltres:
972 600 800
info3@info3.cat
Programes
GESCO3
Gestió General
TERVEN3
Venda de Taulell (TPV)
VENDIR3
Prevenda i Autovenda
CONTA3
Comptabilitat General
NOMINA3
Nòmines i Seguretat Social
FISCAL3
Models d'Hisenda
FINCA3
Administració de Finques
HOTEL3
Gestió d'Hotels
RESTA3
Gestió de Restaurants
Subscripció
Tarifes
Serveis
Empresa
Contacte
Nosaltres
Distribuïdors
Blog
Últimes Notícies
Tendències
Legislació
Àrea Privada
Clients
Distribuïdors
Facturació
Tickets
Cookies
Llicència Ús
Política de Privacitat
Nota Legal
Codi Ètic
Mapa Web